Musiikkipeleissä kolikot kilisevät rockin tahdissa

Jos pitäisi miettiä, kuinka ihmiset saadaan viihtymään minkä tahansa asian parissa, oli kyseessä sitten työ tai huvi, vastaus lienee musiikki. Tuskin on ketään, kuka voisi vastustaa mukaansatempaavaa biittiä tai tutun biisin mukana jammailua. Ja tämä yhdistettynä toiseen ihmisten lempihuviin eli pelaamiseen, on aika lyömätön yhdistelmä.

Pelit vievät mukanaan ja musiikki siivittää tunnelmaa – voisiko parempaa ajanvietettä enää keksiä? Rokkibändit ovatkin erinomainen teema kaikenlaisille nettipeleille.

Motörhead

Tämän tajunnanräjäyttävän yhtyeen musiikki siivittää yhtä netin hauskimmista peleistä, jonka erikoisominaisuudet, mukaan lukien mysteerirullat sekä ilmaiskierrokset, tekevät tästä slotista takuuvarman pelielämyksen. Peli yhdistää tutut kolikkopelien kulkuset, hevosenkengät ja neliapilat niittitähtiin ja kyseisen bändin jäseniin. Haali rullille kolme bändin logoa ja nauti pelin ilmaiskierroksista!

Aivan uudenlaista jännitystä pelihetkiin tuo Bomber Mode, jolloin pelikenttä altistuukin pommien hyökkäyksille ja korvissa raikaavat summerien ilmahälytykset. Ole valppaana, sillä tämä moodi voi aktivoitua milloin tahansa – mutta kun onnistut strategiassa, voivat ne olla hyvinkin rahakkaita.

Jimi Hendrix

James Marshall, mies joka tunnettiin myöhemmin nimellä Jimi Hendrix, on mies jota edelleen pidetään yhtenä maailman parhaista sähkökitaristeista rockmusiikin historiassa. Jimi saavutti nopeasti myös suomalaisten suosion, ja keikallaan Helsingissä hän sai nuorison hurmioon huikealla ja rajoja rikkoneella show’llaan.
Häntä voidaan myös kutsua ansaitusti ensimmäiseksi mustaihoiseksi supertähdeksi, sillä vielä 60-luvulla USA:n populaarikulttuuri oli tiukasti roturajojen sitoma, ja Hendrix oli ensimmäinen tuon roturajan ylittäjä, kun hän saavutti myös valkoisen nuorison suosion. Ja tämän legendaarisen kitaristin kunniaksi tehty peli on yhtä psykedeelisen oloinen ulkoasultaan kuin oikea Jimi Hendrixkin.

Pelin myötä mieleen nousevat vääjäämättä tunnelmat Woodstockista sekä tuolta ihanalta flower power -ajanjaksolta, vaikket itse tuolloin vielä olisi mokomista asioista ollut kiinnostunutkaan. Tämä aloittelijoillekin loistavasti sopiva peli toimii kolmella rivillä ja viidellä rullalla. Pelin tuoksinassa soivat miehen suurimmat hitit, kuten Little Wing, Hey Joe sekä Foxy Lady. Kyseessä on kelpo peli, jos tykkäät hyvästä musiikista ja hyvistä voittomahdollisuuksista.